İbrahim Kutluay, Edvina Sponza uğruna iki çocuğunun annesi Demet Şener'den olaylı şekilde boşanmıştı. 12 yıllık evliliğini bitiren İbrahim Kutluay, Edvina Sponza ile bu zamana kadar birçok kez ayrılıp barışmıştı.
Her ayrılıkları olaylı olan ama her defasında aşkın kazandığı bu ilişki geçtiğimiz günlerde tamamen çıkmaza girmişti.
Küs aşıklar geçtiğimiz günlerde Bebek'te karşı karşıya gelmiş, tüm semtin duyduğu tartışma yaşamıştı.
"Benim o şahısla görüşme veya barışma gibi bir durumum yok. Ben o defteri kapadım ve bir daha da açmamaya karar verdim."
Uzun yıllar bir dargın bir barışık ilişki yaşayan İbrahim Kutlay ile sosyetik güzel Edvina Sponza, olaylı şekilde ayrıldıktan sonra yeniden barıştı. Bebek Parkı'nda köpeklerle oynayan ikilinin keyifli halleri dikkat çekti.
'Ayrılık' ve 'barışma' haberleriyle sıkça adlarından söz ettiren ikili, aylar sonra aralarındaki buzları yeniden eritti. İbrahim Kutlay ile Edvina Sponza, Bebek Parkı'nda köpeklerle oyun oynadı.
İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza, basına görüntü vermemek için sabah 09.00'da köpek gezdirmeye çıksa da bu çabalarında başarılı olamadı. İkilinin keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.
"HER ŞEY YOLUNDA"
İbrahim Kutluay ve sevgilisi Edvina Sponza, aylar sonra ilk kez birlikte objektiflere takıldı. Çift, Fransa tatilinden dönüşte önceki gece İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. İkili havalimanında gazetecileri karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.
Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan çift, "Her şey yolunda, teşekkür ederiz" diyerek havalimanından ayrıldı.