Uzun süre menajeri Tolga Akış ile aşk yaşayan Zeynep Bastık, 7 Temmuz 2021'de Çeşme'de nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü çift, evlenmelerinin üzerinden daha 1 yıl geçmeden boşanma kararı almıştı.
Ardından Tolga Akış'ı çabuk unutan Zeynep Bastık Alican Ayyıldız ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
Özel hayatıyla ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Alican Ayyıldız ile olan beraberliğini geçtiğimiz ay noktalamıştı.
ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDILAR
Zeynep Bastık'ın oyuncu Serkay Tütüncü ile "Chaplin" adlı oyunda gayet samimi bir şekilde görüntülenmişti.
Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberin ardından Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü, doğum günü partisinde öpüşürken kameralara yakalanmıştı.
"ORTADA BİR ŞEY YOK"
Görüntülerin magazine servis edilmesinin ardından Bastık, "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok. Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle" açıklamasında bulunmuştu.
2.Sayfa'da yer alan habere göre; Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü, geçtiğimiz gece objektiflere takıldı.
İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER
Zeynep Bastık, "Birbirimizi tanıma aşamasındayız, ortada net bir şey yok" dediği oyuncu Serkay Tütüncü ile ilk kez görüntülendi.