Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş ile Fatih Tekke'nin çalıştırdığı Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Süper Lig devlerinin, transfer dönemi öncesi aynı futbolcuyu radarına aldığı iddia edildi.
Avrupa kupalarına bu sezon erken veda eden Beşiktaş, Süper Lig'de de bir türlü istediği seriyi yakalayamadı. Trabzonspor deplasmanında da takılan siyah-beyazlılarda kurmaylar transfer çalışmalarına yoğunlaştı.
Fatih Tekke yönetimindeki Trabzonspor'da ise ligde alınan sonuçların ardından şampiyonluk yarışına dahil olunmasıyla birlikte takviyelere gözler çevrildi. Bordo-mavililerin, ara transfer döneminde mevcut kadrosunu güçlendirmesi bekleniyor.
ESPN'in haberine göre; Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer çalışmalarında rakip olduğu öne sürüldü. Süper Lig devlerinin gündemine gelen yıldız belli oldu.
FERREIRINHA GÜNDEMİ
Beşiktaş ile Trabzonspor'un Sao Paulo forması giyen Ferreirinha ile ilgilendiği belirtildi. Süper Lig devlerinin 27 yaşındaki kanat oyuncusunun durumunu sorduğu aktarıldı.
Sol kanatta forma giyen Ferreirinha, şans verilmesi halinde sağ kanat ve on numara bölgelerinde de forma giyebiliyor.
SEZON BAŞINDA DA GÜNDEMDEYDİ
Brezilyalı sol kanat oyuncusu, sezon başında da Beşiktaş'ın transfer gündemine gelmişti. Siyah-beyazlılarda, Ferreirinha transferi sezon başında gerçekleşmemiş ve Sergen Yalçın'ın veto ettiği öne sürülmüştü.
Ferreirinha, bu sezon Sao Paulo'da 40 müsabakada forma şansı buldu. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, bu süreçte 8 gol attı ve 4 asist üretti.