Trendyol Süper Lig'de lider bulunan Galatasaray, deplasmanda Eyüpspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.
6 YIL SONRA KUPA FİNALİ
Hafta içinde deplasmanda Konyaspor'u 5-1 ile geçen sarı-kırmızılılar, 6 yıl aradan sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.
Bitime 6 hafta kala ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde giren Cimbom, sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor.
OKAN BURUK İÇİN BOMBA İDDİA
Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk için, gündemi sarsacak flaş bir iddia ortaya atıldı.
İTALYANLAR TAKİPTE
Futbolculuk kariyerinde de forma giydiği İtalya Serie A ekipleri, teknik direktörlük görevi için 51 yaşındaki teknik adamı takip ediyordu.
ROMA İDDİASI GÜNDEME GELMİŞTİ
Okan Buruk'un adı, sezon başından bu yana İtalya'nın önde gelen ekiplerinden Roma ile geçiyor.
5 KUPASI BULUNUYOR
Deneyimli teknik adam kariyerinde 5 kez kupa zaferi yaşadı. 3 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşan Buruk, 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası zaferi de yaşadı.