Süper Lig'de bu sezon şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor...
Hem Avrupa hem de ligde iddialı bir kadro ile ilerlemek isteyen sarı lacivertliler, henüz transferi noktalamış değil.
Birçok yıldız oyuncuyu transfer eden Kanarya, orta saha için yıldız bir ismi transfer etmek için düğmeye bastı.
Fenerbahçe, Galatasaray'ın da istediği iddia edilen anca Erden Timur'un yalanladığı oyuncunun transferini bitirmek istiyor.
İşte Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız orta saha ve transfere dair tüm detaylar...
F.BAHÇE'DEN GUENDOUZI BOMBASI
Orta sahasına takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Wilfred Ndidi, Jorginho, Rade Krunic ve Tanguy Ndombele'de istediği sonuca varamayınca rotasını ezeli rakibi Galatasaray'ın da listesinde olan Matteo Guendouzi'ye çevirdi.
Fotomaç'ın haberine göre; Cengiz Ünder transferinden dolayı iyi ilişkiler kurduğu Fransız ekibine, 24 yaşındaki orta sahanın durumunu soran sarı-lacivertliler, Marsilya'dan olumlu yanıt alınca da girişimlerini hızlandırdı.
OPSİYONLU KİRALAMA
Fransız basını da bu transfer gelişmesini doğruladı. Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan da bazı takımların Guendouzi'yi istediğine vurgu yapılan haberde; Fenerbahçe'nin de yarışa dahil olduğunun altı çizildi.
Fas asıllı Fransız oyuncu için Galatasaray, 10 milyon euro önermiş fakat Marsilya, bu teklifi kabul etmemişti.
Fransız temsilcisiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Guendouzi'yi Fenerbahçe, satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.
11 MİLYON EURO'YA GELDİ
Marsilya, Guendouzi'yi 2021'de Arsenal'den kiraladı. Oyuncunun performansı beğenilince geçen sezon başında 11 milyon euroya boservisi alındı.
NDIDI KALACAK
Leicester City menajeri Maresca, bir dönem Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Wilfred Ndidi hakkında konuştu.
Tecrübeli çalıştırıcı, "Daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yapmaya çalışıyor, ceza sahasına girmek ve ofansif bir orta saha oyuncusu olmaya çalışıyor ve çok iyi gidiyor. Bizde kalacak" dedi.
CRESPO GENOA'YA
İsmail Kartal'ın üstünü çizdiği Miguel Crespo, Fenerbahçe'den ayrılmak için gün sayıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Portekizli oyuncuya, Serie A ekibi Genoa talip oldu.
İtalyan temsilcisinin kısa süre içinde Crespo için F.Bahçe'ye teklif yapması bekleniyor. Yönetim ise 10 milyon euro bonservis beklentisi içinde.
SERDAR GÜMRÜK'E
Fatih Karagümrük, İsmail Kartal'ın yeni sezon planlamasında yer almayan Serdar Dursun'u Fenerbahçe'den istedi.