Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 24. kez bu başarıya imza atmak için çalışmalarına devam ediyor.
Ayrıca bu sezon yoluna Şampiyonlar Ligi'nde de devam edecek olan sarı-kırmızılı ekip, A grubunda mücadele edecek.
Temsilcimizin A grubundaki rakipleri ise Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag oldu.
LİGE İYİ BAŞLANGIÇ
Süper Lig'e ise Okan Buruk önderliğinde iyi bir başlangıç yapan Aslan, 3 maçta; 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak toplamda 7 puan topladı.
Ayrıca sarı-kırmızılı ekip Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında yarın 20.00'de ligin yeni ekiplerinden Samsunspor'u ağırlayacak.
TRANSFERİN HIZLI TAKIMI...
Geçtiğimiz sene kurduğu kadro kalitesini daha da arttırmak isteyen Cimbom, Şampiyonlar Ligi etkenini önüne koyarak transferler yaptı.
PSG'den Mauro Icardi'nin bonservisini alan Galatasaray ardından Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez gibi isimleri kadrosuna kattı.
OKAN BURUK'TAN SÜRPRİZ KARAR
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu yaz transfer döneminde kadroya katılan ve gelişiyle büyük bir heyecan yaratan dünya yıldızı için flaş bir karar verdi.
Buruk, Chelsea'den kiralanan ve sakatlığını atlatan yıldız futbolcu Hakim Ziyech'i Kopenhag maçında sahaya sürecek.
BEKLENENDEN ERKEN DÖNDÜ
Sarı-kırmızılılarda, beklenenden daha erken idmanlara başlayan ve performansıyla göz dolduran Ziyech teknik ekip ve Okan Buruk'un gözüne girdi.
OKAN BURUK'UN GÖZÜNE GİRDİ
TRT Spor'da yer alan habere göre, Okan Buruk'un, sakatlığını atlatan Faslı yıldızı Kopenhag maçında ilk 11'de sahaya süreceği belirtildi.
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE HAZIR
Yıldız oyuncuyu Samsunspor maçında ikinci yarı sahaya sürecek olan Buruk, Şampiyonlar Ligi'ne kadar oyuncunun tamamen hazır olacağını düşünüyor.