UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda, Rangers'a penaltılarda mağlup olan Fenerbahçe avrupa defterini kapatmıştı.
Jose Mourinho ve öğrencileri sezonun kalan bölümünde, Süper Lig'e ve Ziraat Türkiye Kupası'na odaklandı.
28. haftada Samsunpor'u konuk edecek olan Kanarya, milli araya galibiyetle girmek istiyor. Öte yandan Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.
YUSUF AKÇİÇEK'İN TALİPLERİ ARTIYOR
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Yusuf Akçiçek, gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ediyor.
19 yaşındaki savunmacıyı Anderlecht ve Rangers eşleşmelerinde, dev ekiplerin scoutları tribünden izlemişti.
İngiliz ve Alman ekiplerinden sonra bu kez Avrupa'nın bir başka köklü kulübü Yusuf Akçiçek'e talip oldu.
FARIOLI'LI AJAX, YUSUF'U LİSTESİNE ALDI
Hollanda basınında geçen haberlere göre Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Ajax, Fenerbahçe'nin genç yıldızını listesine aldı.
ŞAŞIRTAN TAKAS+PARA TEKLİFİ
Fenerbahçe'nin yüksek bonservis talebinde bulunacağını bilen Ajax'ın Ahmetcan Kaplan artı 10 milyon euroluk bir teklif yapabileceği öne sürüldü.
İNGİLİZ EKİPLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Geçtiğimiz hafta Asbaşkan Acun Ilıcalı, katıldığı programda 19 yaşındaki yıldız hakkında, "Yusuf için sözlü görüşme yaptık. Anderlecht maçından sonra Premier Lig'den bir sportif direktör 'Şimdi 20 milyon Pound (24 milyon Euro) oldu' diye bana mesaj attı. Ama satmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.