İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de önceki gün akşam saat 19.30 sıralarında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ataköy 5. Kısım çarşı mevkiinde bakıcısı tarafından anne ve babasının sahibi olduğu ve bulunduğu kafeye götürülen 3 yaşındaki S.Ç., fidyeciler tarafından bakıcısı dövülüp elinden alınarak kaçırıldı.
İddiaya göre anne B.Ç. çocuğuyla kafede bir süre vakit geçirdikten sonra bakıcısı Ruqsat J. ile eve gönderdi. Bir süre sonra telefonla arayan bakıcı beni dövüp kızı kaçırdılar dedi. Anne B.Ç. ve baba A. Ç., gözyaşları içerisinde soluğu karakolda aldı.
Polis ekipleri olaya ilişkin çalışmalara başladı. Bakıcı Ruqsat J. ifadesinde maskeli bir adam geldi kafama sert bir cisimle vurdu çocuğu kucağımdan alıp kaçırdı dedi.
Börekçi komşu esnafın kızını kaçırdı! 3 yaşındaki çocuğun fidye kabusu: 7 saat sonra… | Video
Sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılan küçük kız ailesine teslim edildi. O anlar polis kamerasına saniye saniye yansıdı.
Acılı anne ve baba evlatlarına kısa süre içerisinde kavuşurken şüpheli şahısların Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
KOMŞU BÖREKÇİ İDDİASI
Öte yandan konuyla ilgili gözaltına alınan Cevher K. amcasının oğlu Osman K. ve arkadaşları Mustafa B.'nin çocuğu fidye için kaçırdıkları ortaya çıktı.
Ailenin kafesinin karşısında bir börekçi sahibi olduğunu söyleyen Cevher K. borçlarım vardı çocuğu fidye için kaçırdım dediği öne sürüldü.