Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Işın Karaca: Kızımın velayeti için eski kocama tüm servetimi verdim

Işın Karaca, dün GÜNAYDIN’da manşet olan “Eski kocası 1 milyon borç taktı’ haberiyle ilgili konuştu: Haber doğru. Şu an kocamla birlikte, Sedat Doğan’dan (eski eşi) kalan borçları ödemek için çalışıyoruz. Ona tüm servetimi verdim

HAYATI ALTÜST OLDU
Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan'ın savurganlığı ve sorumsuzluğu nedeniyle hayatının altüst olduğunu açıkladı. Karaca, dün GÜNAYDIN'da yer alan 'Eski eşi 1 milyon lira borç taktı' haberinin tamamen doğru olduğunu belirtip bir de bilinmeyen detaylar ekledi:

'ONLAR KIZIMIN'
"Kızım Mia'nın velayetini alabilmek için boşanırken Sedat'a tüm servetimi, o güne kadar kazandığım her şeyimi vermek zorunda kaldım. Hayata sıfırdan başladım. Bir tek pırlanta yüzüklerimi satmadım çünkü onlar kızımın geleceği" dedi.

Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş ile.

'KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLİM MADDİ DURUMUM DA İYİ'
Işın Karaca, GÜNAYDIN'a şu açıklamayı yaptı: "Eski eşim Sedat'la ilgili yaşadığım sürece rağmen şu an maddi sıkıntım yok, kızımın geleceğiyle ilgili de herhangi bir kaygım yok."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA