Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Şanghay'da resmi yemek

Kemal Baytaş.
TÜTAV (Türk Tanıtma Vakfı) Başkanı. Aynı zamanda "Türk-Çin Dostluk Derneği"nin de başkanı.
Çin'in "dünyada sayılı insana" verdiği "Halk ve Dostluk Büyükelçiliği" madalyasının sahibi.
Vakıfta ve dernekte "kendi kaynağını kendisi yaratan" ve devlete yük olmadan "Türkiye'nin tanıtımı" için çalışan Kemal Baytaş'la birlikte Çin'deydik.
Pekin'de, Şanghay'da ve gezdiğimiz diğer yerlerde Çin'in "değişik yöneticileri ile" konuştuk.
Şanghay'da Zhou Muyao "Türk heyeti onuruna" bir akşam yemeği verdi.
Zhou Muyao, Şanghay'da "on yıl belediye başkan yardımcılığı" yapmış bir kişi.
Şu anda da "eyalet meclisi başkanı." Yemeğe "Çin gazete ve TV'lerinin yetkilileri de" geldiler... İzlediler.
Ertesi gün bu yemek "Çin medyasında" yer aldı.
Baytaş, yemekte bir "ricada" bulundu: - Arkadaşlarım yabancı sermaye konusunda bilgi sahibi olmak istiyorlar... Size bazı soruları var... Lütfen bize yabancı sermayeyi nasıl çektiğinizi anlatır mısınız?
Zhou Muyao başladı anlatmaya. O kadar çok şey anlattı ki "yemek uzadıkça uzadı."
Ama hiç sıkılan olmadı.
Bugün Zhou Muyao'nun anlattıklarını yazacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA