Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nine mi dediniz?

Geçen haftalarda size Bugün Ne Giysem? yarışmasının 82 yaşındaki finalisti Rana Özmutlu'dan söz etmiştim.
Gönülleri fetheden Rana Hanım, sosyal faaliyetleri açısından da örnek bir kişilikmiş. Örneğin; üyesi olduğu Bakırköy Gönüllü Çevreciler Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin oluşturduğu koroda da görevliymiş.
Dernek; tiyatrodan müziğe kadar, değişik branşlarda sahne etkinlikleri düzenliyor ve her hafta geliri bir hayır işine bırakılmak üzere gösteriler sahneliyormuş.
Geçen hafta derneğin ALS hastaları yararına Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlediği Türk Müziği Konseri etkinliğine katıldım.
Dernek Başkanı Nermin Ar, Rana Özmutlu için kaleme aldığım yazı nedeniyle bana sahnede 'Yılın Duyarlı Gazetecisi ve İnsan Sarrafı' ödülünü takdim etti. Nasıl onurlandım, anlatamam...
Bir de tıpkı Rana Hanım gibi, tam bir Cumhuriyet kadını portresi çizen 86 yaşındaki Şadiye Arku Hanım'ın sahnedeki şahane solist performansına tanık oldum.
Aklıma Ruslar'ın Eurovision'a gönderdiği nineler geldi. Onlar, bizim şahane kadınlarımızın yanında mahallenin bozacısı gibi kalırlar vallahi... Gelsinler de analar ne 'nineler' doğuruyor bir görsünler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA