Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Senarist hayat-3

En usta senaristin bile 'hayatın ta kendisinin' eline su dökemeyeceğini bu hafta iki ayrı yazıyla anlattım.
İlkinde,
Sophie'nin Seçimi filmine rahmet okutacak bir Anadolu dramı, FOX'un Affetsen programına yansımıştı. İkinci yazım, temizlik görevlisi Gülsün Hanım'ın, Kim Milyoner Olmak İster?'de Slumdog Millionaire filmini gölgede bırakacak öyküsüyle ilgiliydi.
Ve varan 3...
Haber, cuma günü Sabah'ın 7'nci sayfasındaydı.
İstanbul Beykoz'da Ortaçeşmespor'un 15 yaşındaki yıldız adayı futbolcusu Muhammed Furkan Boylu'nun en büyük hayali Beşiktaş'ın formasını giymekti.
Siyah-beyazlı yöneticiler nihayet Furkan'ın yeteneğini fark edip transfer teklifi yapmak üzere genç futbolcunun ailesini aradılar. Ama anne babasından onun vefat ettiği haberini aldılar. Çünkü Furkan, bir de gol atığı son maçının ardından evde banyo yaparken şofben gazından zehirlenmişti...
Eminim, atv'nin dizisi Benim İçin Üzülme'nin sadık izleyicileri, bu habere en az benim kadar şaşırmışlardır. Çünkü dizinin ilk bölümünde tüm hayali Trabzonspor forması giymek olan Hopalı genç Ahmet, ağabeyine gelin getirmek için gittiği bir Doğu ilinde vurularak öldürülüyordu. Cenazesinin beklendiği gün, her şeyden habersiz Trabzonspor yöneticileri onun takıma kabul edildiği müjdesini(!) antrenörüne veriyorlardı. Hayat nasıl da nazire ediyor değil mi senaristlere?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA