Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dikkat! Fırıldak çıkabilir!

ACUN'un etinden, sütünden, yününden faydalananlar kervanına bu hafta Star TV'nin animasyon dizisi Fırıldak Ailesi de katıldı. Fırıldaklar, Survivor'a katılınca; Acun Ilıcalı da hem çizgi karakteriyle, hem de sesiyle diziye dahil olmak zorunda kaldı.
Evet, Fırıldak Ailesi 23.00 sularında yayına giren, 'büyükler için' bir çizgi dizi.
Ama işin içine 'animasyon' girince, çocukları ekrandan uzaklaştırmak da kolay olmuyor.
Ebeveynlerinin koyduğu yasakları delen ya da bir şekilde o saatte televizyon izleme şansını (ya da şanssızlığını) elde eden çocuklar bu çizgi dizi içindeki 'zararlı' unsurlar ile 'göz göze' geliyorlar.
Kabul ediyorum; bu durum, kanalın ya da yapımcının suçu değil ama ortada bir realite var: Çocuğu çizgi diziden uzak tutmak zor.
Bu hafta bırakın çocukları, beni bile rahatsız eden bir-iki sahne vardı Fırıldak Ailesi'nde. Sokakta yaşayan bir karakterin pantolonunu indirip cinsel organını gösterdiği ve Kadıköy Altıyol'daki meşhur boğa heykelinin arkasına geçtiği sahneler, buzlama efektlerine rağmen beni son derece rahatsız etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA