Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın gelini

Turkcell insanların yüreklerine dokunarak reklam kampanyası düzenlemeyi alışkanlık haline getirdi. Ekranların en dokunaklı, en etkileyici reklam filmleri Turkcell kampanyalarından çıkıyor.
Alametifarika reklam ajansının Turkcell için çektiği son reklamda, bu kez bir toplumsal farkındalık yaratılmaya çalışılıyor. İşitme engelli kaynanası ile anlaşabilmek için işaret dili öğrenen geline tüm Turkcell İletişim Merkezi çalışanları katılıyor ve ortaya etkileyici bir manzara çıkıyor.

O ESKİDENDİ
Artık gelin-kaynana atışmaları eskilerde kaldı. Benim yakın çevremde aralarında anlaşmazlık olan gelin-kaynana neredeyse yok gibi. Kaynanalar, gelinlerini evlat, gelinler de kaynanalarını anne gibi görmekten son derece mutlular. Eskiden olsa bir gelin için duymayan, konuşamayan kaynana 'bulunmaz nimet' sayılırdı. Oysa şimdi gelinler, kaynanalarıyla iletişim kurabilmek için işaret dili öğreniyorlar.
Yılın annesini bilmem ama yılın gelini kesinlikle reklamdaki kızımızdır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA