Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hak etmiyor mu?

Bodrum'da sevgili Barış Akarsu'nun yaşamını yitirdiği Torba Kavşağı'ndan her geçişimde "İnşallah ismini değiştirmişlerdir" diye dua ediyorum ama iki hafta önce aynı yerden geçerken gördüm ki, ismi yine 'Torba Kavşağı' olarak kalmış.
Oysa 2007 yılındaki o feci kazanın ardından oraya gitmiş, kendi aracımla olay yerinde bir tatbikat yapmış, izlenimlerimi bu köşede paylaşmış, Ulaştırma Bakanlığı'nı ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nü göreve çağırmıştım. Her ne kadar Karayolları Bölge Müdürlüğü, olayı tamamen sürücü hatasına bağlasa da, geçen yıllar beni haklı çıkardı ve köprülü kavşak/alt geçit inşa edilerek aynı yerde yeni insanların hayatlarını yitirmeleri önlenmiş oldu.
Kısacık ömrü boyunca başta lösemili çocuklar olmak üzere pek çok insanın hayatını kurtaran Barış, ölümüyle de canları kurtarmayı başarmıştı.
Gelin görün ki; Barış'ın sayesinde can güvenliği kazanan kavşağa, onun ismi çok görülüyor.
Sizce de Barış bu jesti hak etmiyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA