Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oldu mu şimdi?

'Güzel ÇİRKİN' adlı yeni polisiye dizi beni bayağı bir sardı. Bunda Ali Sunal'ın başarılı oyunculuğunun büyük payı olduğunu düşünüyorum. Ancak son bölümdeki mantıksızlık beni hayalkırıklığına uğrattı.
Bizim komiser yardımcısı, kaptırdığı tabancasını geri almak için Rus fahişe Lena ile onu pazarlayan muhabbet tellalının evine gidiyor. O sırada kadın, kendine kötü davranan satıcısını bizim komiser ve yardımcısının gözü önünde öldürüyor.
Bizimkiler, silahı kaptırdıklarını daha önce ilgili birimlere haber vermedikleri için zor durumda kalıyorlar. Sonra akıllarına bir çözüm yolu geliyor.
Ali Sunal'ın canlandırdığı komiser karakteri gidip bir başka silah alıyor ve maktulün eline tutuşturup karşı duvara ateş ediyor. Böylece komiser yardımcısının kendini savunmak için ateş edip adamı öldürdüğüne herkesi inandırmaya çalışıyorlar.
İyi hoş da, o apartmanda başka kimse yaşamıyor mu? Hadi birinci silah sesine kimse gelmedi, ikincisini de mi duyan olmadı?
Bir tanık çıkıp da "Ben önce bir el silah sesi duydum, yarım saat sonra bir kez daha ateşlendi" dese ne olacak?
Bizim uyanık(!) polisler planlarını yaparken, apartmanda onları kimsenin duymayacağının garantisini kimden aldılar; senarist ile yönetmenden mi?

ALİ SUNAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA