Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dişe diş mücadele

Yaz gelince ünlülerin etrafındaki paparazzi çemberi de daraldı. Gözlerden uzak tatil yapmak, kumsallarda, yatların güvertelerinde sere serpe deniz ve güneşin tadını çıkartmak isteyen şöhretlerin, kafalarının bir köşesinde hep "Acaba görüntüleniyor muyum?" paranoyasıyla yaşaması hiç de kolay değil. Medyanın 'Sizi biz şöhret ettik, ödeyin faturasını' düşüncesiyle icra memuru gibi kapısına dayandığı ünlüler, bu durumdan kurtulmak için türlü yöntemlere başvuruyor.
Geçen yılın modası, muhabirlerin üzerine şişeyle su atmak ya da merceklere lazer ışığı tutmaktı.
Ünlüler bu yıl sosyal medyanın gücünü kullanmayı tercih ediyor. Bu yeni hareketin öncüsü Hülya Avşar oldu. Havuzda kendisini görüntülemek için binanın duvarına tüneyen magazin muhabirlerinin fotoğrafını çekip Twitter hesabında paylaşan Avşar Kızı'nın ardından bu kez de Şahan Gökbakar aynı yönteme başvurdu. Restoran çıkışında muhabirlerden önce davranıp onların görüntülerini çeken ünlü komedyen, bu videoyu esprili bir anlatımla Facebook'una yükledi.
Bakalım ava giderken avlanan muhabir arkadaşlar bu yeni savunma taktiğine karşılık nasıl bir atak geliştirecek? Ben büyük meraktayım.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA