Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Baha harcanmasın

PEK çok kişi gibi ben de onu Yetenek Sizsiniz'de görür görmez hayran olmuş, o tombul yanaklarından sıkmak istemiştim. Harika bir müzik kulağına, benzersiz bir ritim duygusuna sahipti. Henüz 4 yaşında olmasına ve ailesinde hiçbir müzisyen bulunmamasına rağmen; tamamen televizyonlardaki müzik programlarında ve konserlerde izlediği bateristleri taklit ederek bu muhteşem yeteneği kazanmıştı.
O günlerde de minik yetenek Baha'nın hem ruhsal, hem de fiziksel açıdan korunması gerektiğini, her şeyden önce ehil ellerde müzik eğitimi almasının önemli olduğunu bu sütunlarda sıkça dile getirdim.
Ardından Baha'nın festivallerde sahne aldığı haberleri gelince, endişelenmeye başladım.
Malum, bizim en önemli alışkanlıklarımızdan biri 'diş macununu ortasından sıkmak'tır. Baha'nın 'hor kullanılmasından' ve incinmesinden korktum. Sonunda korktuğum başıma geldi. O festivalden bu konsere sürüklenen Baha'nın, yaşadığı Bodrum'a döndükten sonra hastalandığı haberini aldım ve çok üzüldüm.
Eminim ailesi bu konuda hepimizden daha hassas davranıyordur. Ama yine de Baha'nın; eğitileceği yerde, panayır ucubesi gibi festival festival dolaştırılıp 'halka gösterilmesini' pek doğru bulmuyorum. Unutulmamalıdır ki; Türk televizyon tarihi, yarışmalarla saman alevi gibi parlayıp 'hatalı kullanım' nedeniyle bir anda sönüveren yıldız adaylarıyla dolu. Aman dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA