Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TRT Müzik'in vefası

VEFA, mahalle isminden ibaret kalalı beri nerede bir 'vefalı davranış' görsem, keyfini çıkara çıkara yazmak geliyor içimden. Bu kez köşemizin vefa ödülü; TRT Müzik kanalına gidiyor.
Bugün sevgili Osman Yağmurdereli ağabeyimizin aramızdan ayrılışının yıldönümü.
TRT Müzik, bugün 19.50'de ekrana getireceği özel programla Osman Yağmurdereli'yi anıyor.
Osman Ağabey; iyi şarkıcıydı, iyi oyuncuydu, iyi sunucuydu, iyi yapımcıydı, iyi işadamıydı, iyi toplum mühendisiydi ve hepsinden önemlisi, iyi insandı. Ömrü uzun olsaydı, eminim Türk televizyonculuğuna ve şov dünyasına daha pek çok olumlu katkısı olacaktı.
'Tonton' sıfatının yakıştığı iki isim tanırım. Biri, rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal, diğeri rahmetli Osman Yağmurdereli.
Tabii ki ömür vadeleri Allah'ın bileceği iştir. Her ölüm erkendir ama ben ikisinin de zamanından önce öte dünyaya göçtüğüne inanıyorum. Bir de, Özal'ın hayatının anlatılacağı bir filmde, onu Osman Ağabey'in oynamasını çok isterdim. Olmadı... Allah her ikisine de rahmet eylesin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA