Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rıza Baba fenomeni

Köşemizin lojistik destek subaylarından okurum Emre Tekgür, ünlü yönetmen kardeşler Taylan Biraderler'in fırsatı nasıl kaçırdığını çok iyi analiz eden bir yorum göndermiş:
"Uzun süredir televizyon izlemiyordum. Eskilerden Sır Dosyası aklıma geldi. İnternette ilk dört bölümü (zaten beş bölümden ibaretti) dolanıyor zor da olsa. Biraz araştırmayla bulunabiliyor. Üzerinden 20 sene geçmiş neredeyse... Taylan Biraderler'in bildiğim kadarıyla ilk projesi. Tamamen bir X Files kopyası ama onca kopyanın arasında orijinal gibi görünüyor ve yerli dizilerinkinden farklı bir havası var. Reytinglere yenilmeyip devam edebilseydi, bugün aynı türde birçok kopyası olacağına hiç şüphem yok. (Bu da kopyanın kopyası gibi ilginç bir durumu ortaya çıkaracaktı...)
Bu arada, Arka Sokaklar'daki Rıza Baba'nın da emniyette ne kadar eski olduğunu öğreniyoruz bu diziden. Ta, o yıllarda bile aynı rütbedeymiş. Terfi etmek gibi bir hırsı yok sanırım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA