Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Lale Devri'nin İkbal'i gidici

Bir dizi seti düşünün ki, sekiz oyuncu birbiriyle konuşmuyor. Hemen her gün dizi setinden, bir kavga ya da tartışma olayı medyaya yansıyor. Oyuncular sadece 'senaryo gereği' birbirlerinin yüzüne bakıyor. Geri kalan zamanda sürekli birbirlerine diş biliyorlar.
FOX'un 'kült' dizisi Lale Devri'nin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmedi. Show'da başladı, birkaç hafta sonra FOX'a geçti. Transfer sırasında başrol oyuncusu Emina Sandal gönderildi, Serenay Sarıkaya ve Selen Soyder'in yıldızı parladı. Belki de Türk televizyon tarihinde ilk kez durumu bu kadar umutsuz olan bir dizi, bu denli sürpriz bir reyting başarısına ulaştı.
Diğer kanallar cumartesi akşamları Lale Devri'nin karşısına ne koydularsa, tutmadı.
Lale Devri zaman zaman Acun'un yarışmalarına bile kafa tuttu. İzleyici, adeta hipnotik bir alana girip Lale Devri'ne kilitlendi. Ancak dizi setindeki gerginlik, sonunda 'fiziki şiddet' boyutu kazandı. Tolgahan Sayışman'ın, bir tartışma sırasında Hatice Aslan'ı iteklediği, Kenan Bal'ın rol arkadaşı Gül Onat'ı tokatladığı haberleri medyaya yansıdı.
Serenay Sarıkaya, diziden ayrıldı.
Tüm bu gelişmelerin ardından dizinin bu sezon yayından kalkacağı konuşulmaya başlanmıştı. Ama karar verildi; dizi, yeni sezonda da devam edecek.
Hem de büyük bir kadro değişikliğiyle. Şimdi diziye dört yeni oyuncu daha katıldı. En büyük sürpriz ise; İkbal karakterinin sezon başında 'öldürülüp' Gül Onat'ın diziden ayrılacak olması.
Vallahi ben yapımcı Şükrü Avşar'ın yerinde olsam, Lale Devri dizisinde yaşananları film yapıp vizyona sokardım!

'BAL' GİBİ AŞIK!
Bu arada dizinin lokomotif karakteri Necip'i büyük bir başarıyla canlandıran Kenan Bal'ın, Kuzey Ege sahillerinde büyük bir aşka yelken açtığını da kulaklarınıza fısıldayayım. Bir bakmışsınız, birkaç hafta içinde son yılların en sade ama en romantik nikah töreni; Altınoluk çarşısında, çiftin ilk tanıştığı o çınar ağacının altında gerçekleşebilir.
Benden duymuş olmayın ama Kenan Bal, 'bal gibi' aşık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA