Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne yaptın bana Aref?

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının şov dünyasına kazandırdığı şöhretlerden sihirbaz Aref, bu kez bir polisiye olay ile bültenlere haber oldu. Aref'in tartıştığı üst kat komşusu, elindeki bıçağı bırakmayıp bir de görevli polis memurunu elinden yaralayınca, ayağından vurularak gözaltına alınabildi. Olayı engellemek için büyük çaba harcayan ancak başarılı olamayan Aref de ifadesi alınmak üzere geceyi karakolda geçirmek zorunda kaldı.
Show Haber ekibi olayla ilgili olarak Aref'i evinde ziyaret edip röportaj yaptı. İranlı genç illüzyonist, röportajın ardından yine bir 'numara' yapmadan duramadı. Elindeki bir deste iskambil kağıdını kameraya doğru tutup seyircilerden bir kağıt belirlemelerini istedi. Ben eşime "Kupa 3'lüsü" dedim. Sonra Aref konuştu: "Kupa 3'lüsünü tuttunuz değil mi?" Yemek masasındaydık. Lokma boğazıma takıldı; az kalsın boğuluyordum. Tüylerim ürperdi..
Eh be Aref kardeşim; madem her şeyi biliyorsun, o halde neden üst kattaki komşuyla karakolluk olacağını öngöremedin ki?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA