Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kaçak mı, Sinan mı?

Gürkan Uygun'un başrolünü üstlendiği Kaçak dizisinin tanıtımları umut veriyor. Belli ki atv, yeni dizisiyle bir hayli sükse yapacak.
Ancak merak ettiğim bir konu var. Malum, Gürkan Uygun geçen yıl Muhteşem Yüzyıl'da Mimar Sinan rolüyle karşımıza çıkmıştı.
Kanuni'nin öyküsünde Mimar Sinan'ın yeri çok büyük. Mimarbaşı, aynı zamanda Kanuni'nin kızı Mihrimah'a aşık. Hem de onun siluetini andıran bir cami yaptıracak kadar. Hatta bununla da yetinmeyip yılın belli gününde, belli bir yerden bakıldığında bir minaresinin ucunda ay, diğerinin ucunda güneş görünen iki cami bile inşa ettirmiş. (Mihrimah'ın anlamı 'güneş ile ay' demek.)
Gelin görün ki, Mimar Sinan'ın aşkı tek taraflı kalmış. Hanedan, aradaki büyük yaş farkı nedeniyle Sinan ile Mihrimah'ın evlenmesine engel olmuş.
Durum böyleyken, yani Sinan'ın Mihrimah'a olan aşkı, öykünün en romantik kısmını oluştururken, Muhteşem Yüzyıl'cılar bu cazip reyting oltasından vaz mı geçecek?
Yoksa Gürkan Uygun bir yandan kanun kaçağı eski polis, diğer taraftan Kanuni'nin Mimarbaşı Sinan olarak aynı anda ekranda görünüp "Bu kadarı da ancak bizde olur" mu dedirtecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA