Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Veliaht geliyor

Yeni dönemdeki atılımlarıyla bu sezon daha da iddialı hale gelen ATV, müzik yarışması kulvarında da dikkat çekici bir yapım ile mücadele edecek. ATV'nin Veliaht'ı şimdiden O Ses Türkiye'ye rakip olarak gösteriliyor.
Yarışmada; Türkiye'ye mal olmuş, şarkılarıyla gönüllerde taht kurmuş, birbirinden ünlü ve değerli sanatçılar; hem kendi veliaht adaylarını kendileri bulacak, hem koçluk yaparak veliaht adaylarını çalıştıracak. Aynı zamanda canlı yayında birlikte düet yaparak performans sergileyecek ve birbirlerinin veliaht adaylarına jüri üyeliği görevi de yapacaklar.

ÜNLÜLER GEÇİDİ
Eylül ayının üçüncü haftasında yayına girmesi planlanan Veliaht için anlaşma sağlanan ünlü isimler ise şöyle:
Musa Eroğlu, Zerrin Özer, Kubat, Emre Altuğ, Yaşar, Çelik, Niran Ünsal, Deniz Seki, Rafet El Roman, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen. (Gülşen ve Hande Yener ile görüşmeler sürüyor)
Genç oyuncu Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstleneceği yarışmada her hafta sekiz dev isim, hit olmuş şarkılarında veliahtları ile düet yapacak. Ardından birbirlerine verdikleri oylar ve halk oylaması sonucu haftanın birincisi, adını final programına yazdıracak. Kalan yedi ünlü isim, veliaht adayları ile performans sergilemeye devam edecek. Haftanın birincisi, final programına kadar performans sergilemeyecek ve onun yerine her hafta yeni bir dev sanatçı ile veliahdı mücadeleye eklenecek.
Sekiz hafta boyunca her hafta birinci olarak adını finale yazdırmayı başaran sekiz dev isim ve veliaht adayları ile final programı start alacak. Heyecanın doruğa çıkacağı final programlarında ise her hafta en düşük performans sergileyen bir veliaht elenmeye başlayacak. Haftalar sonra birinci olan sanatçı ve veliahdı para ödülünün yanı sıra, single albüm yapacak, düzenlenecek turnelerle halkla buluşacak.
Türkiye'de izlenme rekorları kıran birçok dizi ve yarışmanın yurt dışında temsilciliğini yürüten İzzet Pinto tarafından yaratılan formatın yapımcılığını da sektörün deneyimli isimlerinden Haluk Şirin ve Caner Erdem'ın kurduğu Production House üstleniyor. Yarışma daha Türkiye'de yayınlanmadan Fransa, Çin, Sırbistan, Hırvatistan ve Vietnam'ın önde gelen televizyon kanallarına 'Talent Hunters' ismiyle satıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA