Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aramızda kalmasın

Şahin Özer'i severim. Hem insani özellikleriyle, hem de profesyonelliği yüzünden. En önemli özelliklerinden biri de dobralığıdır. Konuşurken çok fazla hesap kitap yapmaz ama bu özelliği onu dün katıldığı bir programda açığa düşürdü.
TV 8'deki Aramızda Kalsın programına konuk olan Özer, "İnsan önce kendine dönüp bakmalı" dedikten sonra şöyle konuştu: "Ben şahsen biliyorum ki; televizyon programlarında, gazetedeki yazılarında herkese namus dersi veren biri aslında sübyancıdır."
Programın sunucuları Salih Keçeci ile Pelin Çini bu ağır itham üzerine isim vermesi gerektiği konusunda ısrar ettiler ama Şahin Özer isim telaffuz etmedi.
Diyeceğim o ki; dobralık iyidir, hoştur da bazen işte böyle ters teper. Kıssadan hisse: İnsan sonunu getiremeyeceği cümleleri, özellikle canlı yayınlarda telaffuz etmekten kaçınmalı.
Şimdi Şahin Özer ağabeyimize düşen, lafın sonunu getirmesi. Çünkü bu inanılmaz iddianın havada ampul gibi asılı kalması, hiçbir etik değerle izah edilemez. Programın ismi 'Aramızda Kalsın' olabilir ama bu tüyler ürpertici iddia mümkünse aramızda kalmasın.

Eğer gerçekten sübyancı bir meslektaşımız varsa, o da aramızda kalmasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA