Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Başka kimler dirildi?

Televizyon izleyicileri öyle detaylara dikkat eder oldular ki; insan, yönetmenlerin yerinde olmak istemiyor.
Okurumuz Can Aktan da ilginç bir devamlılık hatası yakalamış:
"Yüksel Bey merhaba, öncelikle kendimi tanıtayım; ismin Can Aktan ve şu anda Dubai'de yaşıyorum.
Son yıllarda bir sürü değişik şehir ve ülkede yaşadım ancak her sabah yazılarınızı okumadan güne başlamadım. Televizyon programları ve özellikle dizilerle ilgili tespitleriniz ve seviyeli yorumlarınızı çok beğeniyorum ve size bu konuda çok teşekkür etmek istiyorum.
Size 10 senedir dünyanın neresinde olursam olayım takip etmeye çalıştığım favori dizim Kurtlar Vadisi'yle ilgili bir tespitimle alakalı yazmak istedim.
Son bölümde Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti ile toplantısını yaparken üyelerin hepsi bir ekranda görünüyordu. Üst taraf soldan ikinci ekrandaki üye, geçen sene heyette bulunan Eşref Bey'di. (Barbaros Binicioğlu) Ama sadece bir bıyık takılmıştı. Çok iyi hatırladığım kadarıyla son sezon finalinde; Eşref Bey bütün İhtiyarlar Heyeti üyeleri öldürülürken, Polat Alemdar tarafından infaz edilmişti. Polat Alemdar'ın dirilmesini anladık da galiba geçen seferki heyet üyelerinden de bazı dirilenler olmuş.
Normalde köşenizde bu tarz okuyucu tespitlerine de sık sık yer verdiğiniz için bu saptamamı göndermek istedim. Umarım uzaklardan köşenize bir katkıda bulunma fırsatım olur. Güzel yazılarınızın devamı dileğiyle. Sevgilerimle, Can."
YAZAR NOTU: Bugüne kadar Vadi'de öldürülen pek çok oyuncu, yeniden hortladı! Eh, 11 yıldır yüzlerce insanın öldürüldüğü bir diziye yeni oyuncu bulmak da kolay değil. Konservatuvarlarda Vadi'ye oyuncu yetiştiren özel bir bölüm mü açılsa acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA