Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eylül Geldi Sonra

Emre Aydın'ın yeni albümündeki şarkıları piyasaya çıkmadan önce dinleme imkanım oldu. Hemen söylemeliyim ki, tam bir 'sonbahar albümü' geliyor. Dökülen yapraklara, ıslanan camlara, hüzne bulanan kalplere fon oluşturacak şahane slowlar var içinde. Otomobilin müzik tesisatına koysanız; üç şehir geçer, fark etmezsiniz, o kadar yani...
Albüme ismini veren Eylül Geldi Sonra bir harika... Ama beni en çok sarıp sarmalayan şarkı Eyvah oldu. Ne garip, 10 şarkılık albümde Emre Aydın'a ait olmayan tek yeni beste o... Galiba İsrailli bestecinin alaturka motifleri çekti beni.
Samsun Demir gibi burnu iyi koku alan deneyimli bir prodüktör, İsveçli partneri ile beraber düzenlemelerde harika bir iş çıkartan Mustafa Ceceli ve 'Hoşçakal'dan beri romantik pop şarkıları en iyi okuyan üç şarkıcıdan biri olarak gördüğüm Emre Aydın ve halkla ilişkileri harika yöneten Özgür Aras bir araya gelip enfes bir albüme imza atmışlar.
100 binlik tiraj garanti gibi geliyor bana...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA