Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Örnek bir davranış

İsmini sadece 'Ayşegül' olarak kodlayan okurumuzdan Kanal D'ye teşekkür var:
"Yüksel Bey, merhaba. Ben de herkes gibi klişe övgü sözleriyle başlamak istemedim. Ama şunu söylemeliyim ki, sizin gibi bir değere sahip olduğu için bu ülke çok şanslı. (Yazar notu: Estağfurullah!)
Benim değinmek istediğim konu, dün gece Kanal D'nin yayınladığı sinema filmi Aşk Kırmızı'yı tam bir sinema tadında reklamsız olarak izleyebilmemiz. Bana göre bu, televizyon tarihinde bir ilk. Düşünüyorum da, bugüne kadar hiçbir sinema filmini reklamsız olarak kesintisiz izlediğimi hatırlamıyorum. Bu konuda Kanal D yönetimine teşekkürü bir borç bilirim ve diğer kanallara da bunun hızla örnek olmasını dilerim.
Show TV gibi, Kolpaçino serisinden başka yayınlayacak film bulamayan kanalların, seyircinin aptal olmadığını, sanılanın aksine her şeyin farkında olduğunu artık görmeleri gerektiğini hatırlatırım. Yine yakın tarihte Fox'un Fetih 1453 sinema filminde seyirciye yaptığı işkenceyi hatırlayınca, Kanal D'yi takdir etmemek mümkün değil. Saygılarımla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA