Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Teknik takip böyle olur!

GÜNAYDIN haberlerindeki müthiş sıçramanın farkında mısınız? Günaydın hemen her hafta magazin gündemini değiştiren 'bomba' haberler üretiyor. Önce 'bebek odası' skandalı ve önceki gün de Ebru Şallı'nın 'Gitmedim' dediği yerlere gittiğini belgeleyen 'konum bildirim' haberi...
Yeniden hafta sonu eklerinin ve Günaydın'ın başına getirilen kadim dostum Şengül Balıksırtı ile Günaydın'ın tüm sorumluluğunu üstlenen Sinan Özedincik kardeşimin bu müthiş sıçramada etkili olduklarına inanıyorum. Yıllar önce Sabah'ın en zor günlerinde kader birliği ettiğim bu iki dostumun başarısı, en çok da beni mutlu ediyor. Ayrıca medya konusunda körelen umutlarımı da yeşertiyor.
Neden mi? Gerçekten iyiyseniz, yetenekliyseniz, eninde sonunda hak ettiğiniz yere geliyorsunuz da ondan...
Bir takdir de 'konum bildirim' haberinin altında imzası bulunan muhabir arkadaşım Yüksel Yavuz'a...
Sen tut, Ebru Şallı'nın fotoğraf paylaşım sistemi Instagram'da açık unuttuğu yer bildirim aplikasyonunu kullanarak, onun gittiği yerleri belirle...
Ebru Şallı daha önce Sinan Akçıl ile 10 Kasım'da Almanya'da tatil yaptığını ve çocuklarını Akçıl'ın evine götürdüğünü inkar etmişti. Belgeler, iddia sahiplerini haklı çıkardı.
İşte bu da son günlerde iyice hayatımıza giren 'teknik takip'in magazincesi...
Helal olsun Yüksel'e...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA