Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kayıp sorular

Okurumuz Nazlı Çulha, keyifle takip ettiği Kayıp dizisindeki tuhaflığı bir türlü çözememiş:
"Merhaba Yüksel Bey, yazılarınızın sıkı bir takipçisiyim, güne sizinle başlıyorum diyebilirim. Ve tabii ki bundan, büyük mutluluk duyuyorum.
Kayıp dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla bu yılın en çok sevdiğim ve sıkılmadan takip ettiğim dizilerinden biri. (Diğeri Çalıkuşu) Ancak 16.12.2013 tarihinde yayınlanan 13'üncü bölümdeki hata gözden kaçacak gibi değildi.
Önceki bölümde Özlem'in evine gizlice girerek Mehmet'in telefonunu alan Falco, bu sayede Mehmet'in annesi ve kızkardeşine ulaşmayı ve hatta onları kaçırmayı başardı. Telefonunu kaybettiğini düşünen Mehmet ise yeni bir hat çıkardı. Gelin görün ki; Falco, Mehmet'in yeni numarasını bilmemesine rağmen ona telefondan ulaşmayı başardı.
Mehmet eski numarasını almış olsa bile Falco'nun bunu bilme ihtimali yok. Gözden kaçacak bir ayrıntı da değil ama nasıl oluyorsa oluyor işte! Saygılar, iyi çalışmalar."

KİMSE ANLAMADI
Bir başka okurumuz M. Gökalp Metin de aynı diziyle ilgili bir başka soruyu gündeme getirmiş:
"Merhabalar Sayın Aytuğ. Onca Amerikan polisiyesi, CSI'lar varken; Türkiye'de polisiye dizi yapmak ve tutturmak gerçekten zor. Bu yüzden Kanal D'de yayınlanan Kayıp dizisini takdirle karşılamak lazım. Çok iyi bir senaryo, ilişki ağı, psikolojik tepkiler ve müthiş bir oyunculuk resitali. Ama ne olur haftalardır telefonda sesini değiştiren bir cihaz ile konuşan fidyecinin, buna neden gerek duyduğuna dair birisi bir soru sorsun yahu! Ben sizi ararken sesimi değiştirmeme gerek var mı? Siz benim sesimi tanımıyorsanız yok elbette. Falco, sesinin tanınacağını düşündüğü için o makine ile konuşuyor. Biz izleyiciler anladık da; 11 haftadır ne aile, ne avukat, ne de polis bir türlü anlayamadı. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA