Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Sergen

Hep söylerim, memlekette teknik direktör olmak için futbolu bilmek yetmez. Aynı zamanda psikolog ve halkla ilişkiler uzmanı olmanız da şart. Çünkü bizim futbolcular para kadar 'gaz' ile de çalışır... Sergen ise 'gaz verme' konusunda müthiş bir uygulama yaptı. Başına geçtiği Gaziantepspor'u dört haftada şaha kaldırdı. Dört maçta dört galibiyete ulaşıp kötü gidişe dur dedi. Ama bu arada futbolcularının paralarının ödenmediğini fark etti. Hemen yönetime rest çekip "Paralar ödenmezse, iki hafta sonra giderim. Bana verdiğiniz değeri, futbolcularıma da verin" dedi.
İşte'gönül kazanmanın' en kestirme yolu. Bir takıma eğer 'ekip ruhu' katmak istiyorsanız, böyle davranmalısınız. Sergen takımın başında kalır mı, futbolcuların parası ödenir mi bilmem ama kesinlikle bildiğim bir şey var ki, eğer Sergen görevde kalırsa, futbolcuları artık iki kişilik oynayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA