Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Karadayı yeniden

ATV'ciler son derece akıllı bir iş yaptılar; son iki yılın fenomen dizisi Karadayı'yı yaz boyunca pazartesiden perşembeye her gece saat 24.00'den itibaren yeniden yayınlayacaklar.
Karadayı'yı izleyen bir, izlemeyen bin pişman. Tek bölümünü dahi izleyen, tiryakisi oluyor, pazartesileri iple çekiyor. 'Nasıl olsa ilk bölümlerini kaçırdım, şimdi izlesem bir şey anlamam' diyenler ise pişman mı pişman. Çünkü herkes Karadayı'dan konuşurken, onlar olaya 'Fransız' kalıyor.
İşte ATV'nin yeni uygulaması bu ikinci gruba girenlerin derdine çare olacak türden. Eminim bu uygulama, yeni sezonda Karadayı tiryakilerinin sayısını ikiye katlayacak. Dizinin müdavimleri de, kış aylarının o reyting çekişmesinin kaldırdığı toza dumana bulanmadan, dizilerini bir kez daha 'sindire sindire' izleme olanağı bulacaklar. Önce Karadayı, sonra Prof. Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı ve ardından Hz. Ömer dizisi...
Oruca hazırlanmanın en keyifli yolu ATV ekranlarından geçiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA