Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Terim farkı

Geçen hafta Dünya Kupası'nı yayınlayan TRT için 'Bu kurumda yorumcu yok mu?' diye sormuş ve TRT'nin, ünlü yorumcuları kupa boyunca ekranına misafir etmesi gerektiğini belirtmiştim.
Önceki akşam bir yorumcunun, bir maçın havasını nasıl değiştirdiğine bizzat şahit oldum. Arjantin- İsviçre maçında Fatih Terim; Ömer Üründül ile beraber yorumculuk yaptı.
Maç zaten son derece zevkli ve heyecanlıydı; bir de işin 'uzmanından', yani Fatih Terim'den rafine yorumlar gelince, keyfim ikiye katlandı. Terim; hem teknik, hem taktik açıdan maçı en doğru şekilde yorumlarken, tribünlerden yansıyan seyirci görüntülerini bile ilginç tespitlerle analiz ederek maça büyük renk kattı.
Maç sırasında Terim'in yorumlarından büyük zevk alırken, aynı zamanda içimde bir burukluk hissettim.
Keşke hocamız bu turnuvada anlatım odasında değil de, kulübede milli takımımızın başında olsaydı diye geçirdim içimden. Çünkü ay-yıldızlı ekibimiz eğer katılabilseydi, futbol açısından kuraklık yaşayan, iddialı takımların bir bir elendiği, hiçbir takımın kendi seyircisi dışındakilerden sempati kazanamadığı şu zevksiz Dünya Kupası'nın en fazla ışıldayan ekibi olurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA