Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Midemizi bulandırmayın!

Bu sütunda kim bilir kaç kere yazdım, 'Şu mide bulandırıcı reklamları yemek saatinde burnumuza dayamayın' diye... Ama belli ki paranın yüzü tatlı... Okurumuz Hamdi Soyer de aynı dertten şikayetçi. Sorunu bu kez de okurumuzun ağzından dile getireyim, belki daha etkili olur:
"Bazı reklamlarda o kadar iğrenç görüntüler oluyor ki, hele de yemekte yakalandıysanız ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Örneğin; kan tüküren ya da elmayı dişlerken kanlı ısırığı zoom'layan diş macunu reklamları, mantarlı ayak tırnaklarının tam ekran görüntüleri, bulaşık makinesinin içindeki bulaşık artıkları ile tabak ve bardaklarda kalan bulaşık kalıntıları, ayrıca parlatıcı kullanmanın şart olduğunu anlatmak için o an su içtiğimiz bardağın iğrenç bir yakın planı... (Üstelik o firmanın bulaşık deterjanlar, açık ara en çok satan ürün, demek ki üçü-beşi bir arada olduğu halde bir işe yaramıyormuş!).
Diğer yandan bu işin iğrençleşmeden nasıl yapılabileceğini kadın pedi ve çocuk bizi markaları yıllardır çok güzel bir şekilde gösteriyorlar.
Bu gibi reklamlar çıktığında hemen başka bir kanala zap'lamayı kampanya haline getirmeliyiz..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA