Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

3 Adam'a izleyici uyarısı

Okurumuz Gökhan Solmaz'ın 3 Adam ekibine samimi uyarıları var:
"Yüksel Bey merhaba, öncelikle köşenizde izleyicilerden gelen yorumlara yer verdiğiniz için bir okuyucunuz olarak teşekkür ederim. Ben de 25.04.2015 tarihinde TV 8'de yayınlanan 3 Adam programıyla ilgili bazı tespitlerimi sizinle paylaşmak istedim.
Sizin de kimi zaman bahsettiğiniz üzere 3 Adam programı zaman zaman amiyane tabirle 'arkadaşlar arasında geyik muhabbetine' dönüyor, bu da izleyiciyi sıkıyor. Geçen hafta yayınlanan programın konukları Gülben Ergen ve Nihat Odabaşı idi. Bilindiği üzere Gülben Hanım ile Oğuzhan Koç'un son dönemlerde interneti kasıp kavuran düetleri var. Programda Gülben Hanım çıktıktan sonra Oğuzhan ile beraber şarkıyı banttan seslendirdiler. Şarkının duygusallığıyla çelişen, Eser ile İbrahim'in el ele tutuşmaları ve seyirciye yürümeleri, şarkıya ve o şarkıyla duygulanıp o şarkıda teselli arayan bizlere (yani şarkının gerçek sahiplerine) karşı hoş değildi,
Bunların dışında Gülben Hanım'ın programda şarkıları banttan icra etmesi (bu programda Serdar Ortaç ve MFÖ dahil, önemli isimler canlı okurken) dinleyicilerine karşı pek hoş olmadı. İnternet âlemini kavuran böyle bir şarkınız ve böyle konuklarınız varken bu program izleyiciye daha iyi sunulabilirdi.
Kısacası, 3 Adam programı son dönemin televizyon dahisi ve sunum uzmanı Acun Ilıcalı'ya yakışmayacak basitlik ve ucuzlukta kaldı. Bu durum, Acun Bey'i de rahatsız etmiş olmalı diye düşünüyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA