Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Elnur gerçeği

Bu yıl Türkiye, Eurovision şarkı yarışmasında temsil edilmiyor. Ama yürekten desteklediğimiz bir yarışmacı var:
Elnur...
Kardeş ülke Azerbaycan adına yarışmaya katılan Elnur, televizyon izleyicilerinin aşina olduğu bir isim. Geçen yıl benim O Ses Türkiye yarışmasındaki açık ara favorimdi. Sesi muhteşem, şarkı söyleme tekniği, eğitimi, İngilizce şarkılardaki telaffuzu da öyle... Ayrıca son derece sempatik ve güler yüzlü. Özellikle genç kızların hemen gönlünü çelecek bir şeytan tüyüne de sahip. Bu yıl hem yurt içindeki Türk vatandaşlar, hem de gurbetteki Türkler, oylarını 'gözü kapalı' Elnur'a gönderecek. Eğer sesinin güzelliğini diğer ülkelerin vatandaşları da fark ederse, Elnur'un ilk üçe girmesi hiç de sürpriz olmayacak.
Elnur ve Eurovision şarkısını, konuk olduğu Beyaz Show'da izledim. Büyüleyici sesini ortaya koyacak slow bir şarkı seçmiş. Yarışma için fazla ağır kaçabilir ama ben şarkıya ve Elnur'un söyleme biçimine hayran oldum. Programın konuklarından Ata Demirer'in de söylediği gibi, tam bir müzikal şarkısı ya da film müziği olabilir.
Şekle bakınca öyle sanılabilir ama ben bu yıl Eurovision'da temsil edilmediğimize inanmıyorum. Oylarımız da, kalbimiz de Elnur'la.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA