Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Geyik muhabbetinin resmidir

Beyaz Futbol'da bu hafta amiyane tabirle 'geyik muhabbetinin dibine' vurdular. Yorumculardan Dr. Ahmet Çakar, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin yabancı hakem tarafından yönetilmesi gerektiği fikrini savunurken, Fenerbahçe'yi de suda avını bekleyen timsaha benzetti. Bu esnada ekrana bir belgesel görüntüsü geldi. Timsah, sinsi bir şekilde suyun içinde süzülüp o sırada su içmek için ırmağın kenarına yaklaşan geyiği bir hamlede yakalayıp mideye indiriyordu. Konu, çoğu zaman olduğu gibi futboldan uzaklaşıp belgesellere uzandı ve yorumcular, Ata Demirer'in ünlü tiplemesi Veteriner Niyazi Gül'e taş çıkartacak yorumlara giriştiler. Alttaki fotoğraf da Beyaz Futbol'un nasıl 'geyik muhabbetine' döndüğünün görsel sertifikası oldu.
Elde maç görüntüsü olmayınca bu program daha çoook geyiğe sarar.
Acaba diyorum, biz futbolseverler aramızda para toplayıp Beyaz Futbol'un maç özetlerini satın almasını sağlayamaz mıyız? En azından 'vahşi yaşamı' korumak adına...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA