Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaz dizisine boğulacağız

Bizde 'yaz dizisi' diye bir kavram var. Hani yazın üzerimize daha hafif bir şeyler giyeriz ya, diziler de kılık değiştirip hafifliyor sanki. Önümüzdeki günlerde iri kıyım diziler birer birer ekrana veda ederken; yerlerini romantik komedi tarzında, sabun köpüğü hafifliğinde yeni diziler alacak.
Interpress'ten sevgili dostum Deniz Bağcı, köşemiz için özel bir araştırma yapmış. Bu sezon yaz dizisi türünde rekor kırılacakmış. 2012'de 13, 2013'de 11, 2014'de yine 11 olan yaz dizisi sayısı, bu sezon 20'ye ulaşacakmış.
Öyleyse önümüzdeki günlerde önümüze dikilecek yaz dizilerinin listesini vermekte fayda var: 'Evli ve Öfkeli', 'Yazın Öyküsü', 'Kalbim Ege'de Kaldı', 'Güneşin Kızları', 'Beş Kardeş' (Kanal D), 'Üç Oda Bir Aşk', 'Ya Tutarsa / Tutar Mı Tutar', 'Ne Münasebet', 'İlişki Durumu:
Karışık' (Show), 'Kırgın Çiçekler', 'Aşk Zamanı', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (atv), 'Çilek Kokusu', 'Küçük Tatlı Yalancılar', 'Kiralık Aşk' (Star), 'Ruhumun Aynası', 'Emanet', 'O Aşk Benim', 'Mutluluk' (FOX), 'Aileme Ne Oldu?' (TRT 1).

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA