Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Herkes isyanda

Geçen hafta terör olaylarıyla ilgili kaleme aldığım 'İsyanım Var' başlıklı yazıma okurlarımız büyük ilgi gösterdi. Okurlarımızın neredeyse tamamı, benimle hemfikir olduğunu beyan eden mesajlar yolladı. Bülent Ertürk'ün mesajı da onlardan biri: "Yüksel Bey merhaba, ben yazınıza bazı ilavelerde bulunmak istiyorum. Güvenlik güçlerinin teröristlere dur ihtarı yapmadan direkt tetiğe basmaları, sağ yakalanan ve terör eylemi içerisinde olduğu kesin olarak ispatlanan kişiler için idam cezasının uygulanması (ABD'de bir polis memurunu öldüren kişinin idam edilmesi gibi), yeni çıkarılan ama bir türlü uygulamaya sokulamayan İç Güvenlik Yasası'nın hayata geçirilerek aynen ileri demokrasi ülkelerinde olduğu gibi devletin bu huzur bozuculara gücünü göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Çözüm süreci boyunca örgüt, güçlü bir şekilde şehirlerde yapılanmış, bu yapılanma sürecini güvenlik ve istihbarat teşkilatları maalesef farkına varamamış veya müdahalede bulunamamışlardır. Saygılar..."

YAZAR NOTU: Okurumuzun görüşlerine genelde katılmakla birlikte, 'Dur ihtarında bulunulmadan tetiğe basılması' konusundaki tavsiyesini benimsemem mümkün değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA