Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Görüntü şart

Acun Ilıcalı'nın TV 8'i satın aldığı günlerde, kanalında mutlaka bir spor programı olması gerektiğini yazmıştım. Zira hem futbola tutkuyla bağlıydı, hem de spor camiasında nazının geçmeyeceği kişi ve kulüp yönetimi yoktu.
Acun, uzun süre bu fikre direndi ama sonunda pes etti ve ekranlarını Göktuğ Sevinçli'nin yıllardır başarıyla sunduğu Ve Goool'e açtı. Pazar akşamı programın ilk bölümünü izledim. Göktuğ, her zaman olduğu gibi konusuna son derece hakimdi. İstihbaratları güçlü, yorumları yerli yerindeydi. Yanına aldığı yılların kurt hocası Güvenç Kurtar da ilk gece heyecanına rağmen işi 'kurtar'dı. Sadece dijital panoyu kullanma konusunda biraz daha antrenmana ihtiyacı var gibiydi.
Spor programlarının önünde artık sadece iki seçenek kaldı: Ya maç görüntülerini satın alıp görüntü üzerine en gerçek yorumu yapacaksın ya da görüntü olmadığı için işi tuluat ve şov ile götüreceksin. Göktuğ Sevinçli ve Güvenç Kurtar mizaç itibariyle ikinci seçeneğin yanından bile geçemez. Bu durumda programa şiddetle 'maç görüntüsü' takviyesi lazım. Acunn.com'da bir dönem maç görüntülerini karşılaşmalar biter bitmez yayınlayan Acun'un, eğer ciddi bir spor programı rekabetine girişmek istiyorsa, kesenin ağzını mutlaka açması lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA