Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu düet izlenir

atv'nin yeni dizisi 'Eve Dönüş', bu sezon en çok merak ettiğim yapımlardan biriydi. Sonuç beklediğim gibi oldu. Karşısında 'Diriliş: Ertuğrul' ile 'Poyraz Karayel' gibi seyircinin gönlünde geçen yıldan rezervasyonu olan güçlü diziler ve 'Recep İvedik 4' gibi gişe kahramanı bir film olmasına rağmen, reyting listelerinin üst sıralarına tutunmayı başardı.

MÜTHİŞ GERİLİM
Aslında hikayesi son dönem dizilerinde adeta sakız gibi çiğnenen çok bildik bir öyküye dayanıyordu. İhanete uğrayan kahraman; estetikle görüntüsünü değiştirip intikam için geri dönüyor.
Ancak dizi 'Her yiğidin yoğurt yiyişi başkadır' iddiasıyla zor bir göreve soyunmuştu.
Bence ilk bölümde seyirciyi ekran başında tutmayı ve merakını cezbetmeyi başardı.
Özellikle sevgili, aldatan koca ve aldatılan kadın arasında geçen ve itirafın ardından cinayet girişimiyle noktalanan sahnenin gerilimi, adeta seyircinin hücrelerine geçti.
Diziyi pek çok seyirci tarafından izlenilir kılan en önemli faktör ise kuşkusuz Cansel Elçin ve Tardu Flordun gibi aktör kelimesinin her harfini sonuna kadar hak eden iki oyuncuydu. Bu ikili arasında geçmesi muhtemel oyunculuk düellosu ya da daha barışçıl bir ifadeyle oyunculuk düeti yeni bölümler için büyük umut vâdediyor.
Daha ilk görüşte isminin yanına uğurlu tik'imi attığım ve bu köşede samimi takdir cümleleriyle andığım Murat Atik ise en iyi kötü adamlar listesinde başa güreşmeye başladı. Minik oyuncu Leyla Kırşan'ın boyundan büyük oyunculuğu ise parmak ısırttı.
Bu arada gözüme batan çapakları da belirtmeden edemeyeceğim.
Karısı, üzerini değiştirmek üzere odadan ayrıldığında adam ve sevgilisinin, evin salonunda sevişmeye başlamaları ve yakalanmayacaklarını sanmaları nasıl bir gözü dönmüşlüktür, işte onu pek anlamadım. Bir de öğrendim ki, mafya elemanları her an bir cesedi gömme ihtimaline karşın otomobillerinin bagajında her daim kazma-kürek bulundururmuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA