Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İyi ki doğdun Engin Akyürek

Evet, ben de biliyorum, daha onun doğum gününe iki gün olduğunu. (12 Ekim) Ama bizim o tarihte okur mektupları köşemiz yok. Bu nedenle hayranlarının onun için hazırladığı sürprizi bugün sunmaktan başka çaremiz de yok.
Efendim, Engin Akyürek benim takdir listemde her daim ön sıralardadır. Oyunculuk başarısı bir yana, kişilik özellikleriyle de sevgi ve saygımı kazanmıştır. Bu kadar başarılı olmasına, yurt dışındaki önemli ödülleri bile tek tek toplamasına rağmen onu asla ucuz magazin malzemesi yapamadılar. (Son olarak bazı magazinci kardeşlerim onu Seren Serengil ile beraber dillerine dolamak istediler ama olmadı.) Engin Akyürek sade yaşıyor, sadelikten hoşlanıyor, şöhreti taşımasını biliyor ve asla tevazudan vazgeçmiyor.
Okurumuz Yasemin Mahmut da Engin Akyürek hayranları adına bir doğum günü mesajı kaleme almış. Ona nasıl ulaşacağını bilmediği için de köşemizden yardım istemiş. İşte hayranlarından Engin Akyürek'e en samimisinden doğum günü mesajı:

'İYİ Kİ VARSIN!'
"Yüksel Bey, bu sefer de size ihtiyacımız var. Engin Akyürek'in doğum günü 12 Ekim'de. Biz ona küçük bir şey yazmak isterdik. Nasıl ulaşırız ona bilmiyoruz ama. Siz bize gazeteyle yardım etseniz çok memnun oluruz. Mesajımız şöyle:
İnsanlar, kitaplar gibidir. Ama bir kitabın içinde her konuyu bulamazsınız. Seni gördüğümüz ilk günde ise yanıldığımızı anladık. Sen o kadar muhteşem bir kitapsın ki; sende kültür var, sanat var, yetenek var, edebiyat var. Sende hayatımızın kitabını bulduk. İyi ki varsın hayatımızda. Mutlu yıllar sana Engin Akyürek. Sevgilerimizle..".

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA