Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Talibini beklerken babası geldi

Ben izlememiştim. Olaydan sevgili meslektaşım Tansu Sarı sayesinde haberdar oldum. Kayıtlardan izleyince, şaşkına döndüm.
Efendim, Star TV'deki 'Evleneceksen Gel' programında eşi görülmemiş bir olay yaşandı. Talibi olduğu söylenerek koltuğa oturtulan ve annesi Zeynep'le birlikte eş arayan Ayşe adlı genç kız, talibini beklerken karşısında babası Recep'i buldu. 23 yıldır görüşmediği ortaya çıkan baba-kızın bu buluşması sonrası stüdyodaki herkes gözyaşlarına boğuldu.
Ayşe'nin annesi Zeynep Hanım ise eski eşi stüdyoya girdiği anda 'Bu Adam Benim Babam' şarkısı çalmasına rağmen eski eşini tanıyamadı. Ayşe ise babasını sadece isminden bildiğini söyledi.
Canlı yayında yaşanan buluşmada herkesin ısrarına rağmen kendisini 4 yaşında bırakıp giden babasını affetmeyen Ayşe gözyaşları içinde çile dolu yaşamından bahsetti. Annesinin etkisinde kaldığı için taliplerini sürekli geri çeviren Ayşe, karşısına gelen babası Recep'i de affetmedi.
İzleyince kendi kendime sormadan edemedim; bu kız izdivaç programından önce, babasını bulmak için Müge Anlı'ya niye gitmedi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA