Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hitler'e aslında ne oldu?

Dünyayı kana ve vahşete bulayan Adolf Hitler acaba iddia edildiği gibi Berlin'deki karargahında hayatına son vermeyip de gizlice bir başka ülkeye kaçmış olabilir mi? Bunun yanıtını yarın akşam 23.00'de History Channel'da bulacağız.
Kanalın Hitler'i Avlamak adlı belgeselinin fragmanları ekranda dönmeye başlayınca beni de herkes gibi bir merak aldı. Berlin'in düşmesi kesinleşince, sevgilisi Eva Braun ve kurmayları ile birlikte yeraltı karargahında intihar ettiği ve daha sonra emri altındaki askerler tarafından cesetlerinin yakıldığı iddia edilen Hitler'in kalıntılarına bile ulaşılamamıştı.
Hayatı, kayıpları bulmakla geçen ve son olarak Usame Bin Ladin'in izini süren bir araştırmacı, yıllar sonra Hitler'in hikayesinin peşine düşmüş. Sonunda onun Berlin'den sonraki yaşamının izlerine ulaşmış.
O kasabadaki köylüler şimdi bile konuşmaktan korkar haldeymiş.
Peki Hitler nerede mi yaşamış? Tabii ki fragmanda bu detay belirtilmiyordu.
Yarını bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA