Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu dizi patinaj yapıyor

Okurumuz Gülçin Altan, Karagül dizisinin eski dinamizmini kaybettiğini ve senaryo yalpalamaları sonucu kendini tekrar ettiğini savunuyor: "Yüksel abi iyi akşamlar.
Artık dizilerde gördüğüm aksaklıkları hemen sana yazmak alışkanlık oldu bende.
Karagül dizisiyle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.
Diziyi ilk sezon büyük beğeniyle takip ediyordum ama dizi uzadıkça gördüm ki senaryo tıkanmaya, dizi kendini tekrar etmeye, hatta çok enteresan bir şekilde ilerlememeye başladı.
Her bölüm mutlaka bir rüya sahnesi, diyalog kurmak yerine birbirine uzun uzun bakan insanlar, yedi düvelin bildiği bir sırrın asla hiçbir şekilde ilgili kişi tarafından öğrenilememesi, Kendal'ın her sezon birini öldürmesi ve tüm deliller ortada olmasına rağmen işin içinden sıyrılması gerçekten çok sıktı artık. Sezon başında Baran'ın, Ebru'nun oğlu olduğu ortaya çıktı ama seneye anca öğrenir Baran.
Senaristlere yalvarıyorum; seyirciyi sıkmak yerine akıcı hikayeler yazın, kabak tadı vermeyin, hikaye tıkandıysa final yapın. Bu kadar zorlamanın ne âlemi var? Bu konuda Güllerin Savaşı ekibini tebrik ediyorum sizin nezdinizde Yüksel Abi.
Olaylar seri ilerliyor ve heyecan düşmüyor. Seyirci her bölümde şaşırıyor. Sevgilerimle..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA