Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çocuklar üşümesin

Beyaz TV'nin sabah programı Söylemezsem Olmaz'a bir kez daha helal olsun. Bu sezonun başından itibaren yürüttükleri burs kampanyası ile gönülleri fetheden ve ihtiyaç sahibi pek çok gencin öğrenim görmesi için gerekli parayı sağlayan ekip, sevaplarına bir yenisini daha ekledi. Söylemezsem Olmaz ekibi, 'Çocuklar Üşümesin' adıyla başlattıkları yeni kampanya ile izleyicilerden ve ünlü dostlarından ihtiyaç sahibi okul çocukları için kışlık giyecek ve ayakkabı topluyor.
Kampanyaya ilk destek veren ünlülerden biri de Hülya Avşar oldu. Avşar'ın gönderdiği 50 çift ayakkabı ile birlikte Lerzan Mutlu'nun kulisinde biriken ayakkabı adedi 100 çifte ulaştı. Ayrıca hayırsever vatandaşların gönderdikleri kazak, mont ve kabanlar da en kısa sürede ihtiyaç sahibi okullara gönderilmek üzere hazırlandı.
Bu karda kışta okula terlikle, lastikle gidenler var biliyorum. Tek bir çocuğun bile ayaklarını ısıtmak, onun annesinin gözlerini ışıkla doldurmak ne kadar önemli. Başta kadife yürekli Söylemezsem Olmaz ekibi olmak üzere, emeği geçen herkesi kutluyorum. Ben de onların fahri basın müşavirleri olarak, yürüttükleri her sosyal sorumluluk projesini sizlere duyurmayı bir görev biliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA