Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu gence dikkat!

Aslında onu ilk kez Tatlı Küçük Yalancılar'daki 'Cesur' karakteriyle fark etmiş ama dizinin ömrü çok kısa sürdüğü için tam bir kanaate varamamıştım.
Show TV'nin yeni dizisi Acı Aşk'ta 'Ali' olarak daha önemli bir karaktere bürününce "Tamam" dedim, "Yeni bir yıldız doğuyor..."
Genç yaşta annesini kaybeden ve onun ölümünden sorumlu tuttuğu zengin babasını reddeden, bu arada gönlünü bir madde bağımlısı kıza kaptırdığı için ailesi tarafından tepki gören 'Ali' karakterini canlandıran genç oyuncunun adı Alperen Duymaz. 1992 doğumlu olduğunu ve Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduğunu öğrendim.
Bakışları, mimikleri biraz Aras Bulut İynemli kardeşimizi andırmasına rağmen yine de kendine has bir oyunculuk stili var. Son derece doğal ve kendine güveni tam.
Bende her türlü rolün altından kalkabilecek bir yetenek izlenimi bıraktığı için isminin yanına şimdiden uğurlu tik'imi atıverdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA