Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz’ın işi zor

Beyaz, benim ve diğer meslektaşlarımın geçen sezon boyunca yaptığımız haklı eleştirileri dikkate almış. Ekibiyle birlikte yeni sezon öncesi dersini gayet güzel çalışmış. Birkaç yıldır patinaj yaptığını, programını yenilemesi gerektiğini fark etmiş. Bunun için de içeriği geliştirip renklendirmek için elinden geleni yapmış.
Bana göre geçen cuma ekrana gelen bölüm, son yıllarda izlediğim en güzel 'Beyaz Show'du. Güçlü konukların yanı sıra, skeç bölümleri tek kelime ile harikaydı. Özellikle Acun'un eşi Şeyma'nın 'Ev Hali' parodisine bayıldım. Üzerinde entari, başında yemeni ile bulgur ayıklayan, saz çalan Şeyma görüntüsü, genç kadının toplum nezdindeki imajını yenileyip onun sempatik özelliklerini öne çıkartacak nitelikteydi. Ayrıca teatral yeteneklerinin keşfedildiğini ve önünde yeni bir kariyer kapısı açıldığını da düşünüyorum. Acun ile Beyaz'ın müthiş düellosuna sahne olan 'Yüz Yüze' bölümü de çok renkliydi. Öyle ince özeleştiri mesajları vardı ki, buna cesaret edebildikleri için her ikisinin de özgüvenlerine hayran oldum.
Ancaaak... Bundan böyle Beyaz'ın işi çok daha zor. Ekranda kalan tek talk show programı olarak ilk bölümde çıtayı öyle bir yere koydu ki, artık altından geçme şansı hiç yok. Allah yardımcın olsun Beyaz'ım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA