Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Kuaförüm Sensin’

Geçen hafta Show TV'de yeni bir 'çemkirme' yarışması başladı. Bu kez birbirlerine taarruz edenler: gelinler, kaynanalar, moda ikonu olmaya çalışan genç kızlar ya da yemek yarışmacıları değil. Bu defa, patlamaya hazır kuaförlerin pimini çekmişler...
'Kuaförüm Sensin' adlı yarışmada bir kuaför ve bir makyajcının oluşturduğu iki kişilik takımlar, mankenlere uyguladıkları modellerle puan almaya çabalıyor.
Mankenler ise özellikle müşkülpesent tiplerden seçilmiş ki, yarışmanın sinir katsayısı artsın. Hele bir Çiğdem kızımız var ki, kuaför olsam cebine para koyar, her gün rakip dükkanlara gönderirdim.
İşte yarışmadan seçtiğim birkaç çemkirme sözü:
"Senin hayallerinin yetmediği yere, benim kudretim erişir.", "Senin yaşadığın uçlarda benim asistanlarım yaşıyor.", "Bizi demoralize etmeye çalışıyorlar.", "Siz zaten doğuştan demoralizesiniz.", "Böyle saç yapsam. dükkanımın önünden kimse geçmezdi.", "Senin dükkanının önünden zaten kimse geçmez." Benim kaygım ise yarışmanın sunucusu Özge Borak için. Öylesine iki ateş arasında kalıyor ki, stresten saçlarının döküleceğinden endişe ediyorum. Keşke yarışmaya başlamadan önce saçlarını sigorta ettirseydi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA