Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Konuk sanatçıya büyük saygısızlık

Günlerden cumartesi ve Yakından Kumanda'nın tuşlarında yine siz değerli okurlarımın parmakları dolaşıyor.
Köşemizin katkı şampiyonlarından Kemal Kozan, bu kez de TRT 1'in yarışması 3'te 3 Bir Zamanlar'ı mercek altına almış.
İşte tespitleri:
"Merhaba Yüksel Bey; dizilerin sezon finali yapmasıyla birlikte ekranları çok büyük ödüller vâdeden yarışma programları zapt etti. Bunlardan birisi de Emre Altuğ'un sunumuyla TRT 1 ekranında yayınlanan 3'te 3 Bir Zamanlar adlı yarışma programı. İzleyenler bilir, yarışmanın her bölümüne ünlü bir konuk davet ediliyor ve yarışmacıya kurallar ölçüsünde yardımcı olup daha fazla ödül kazanmasını sağlıyor.
Programın birinci bölümüne tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Özyağcılar, ikinci bölümünde ise sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit konuk oldu.
Benim dikkatimi çeken ve rahatsız olduğum konu ise her iki yarışmaya katılan toplam 6 yarışmacı da hem stüdyoya gelirken, hem de çıkarken sadece sunucuyla tokalaşıp konuk sanatçılara sanki her gün yolda karşılaştıkları sıradan kişilermiş gibi sadece uzaktan selam vermekle yetindiler.
Hatta birinci programın son yarışmacısı giderken Erdal Özyağcılar arkasından seslenip tokalaşarak veda etti. Yarışmacılar bu konuda özellikle mi uyarılıyor? Eğer böyle bir şey varsa yapımcılar, eğer böyle bir uyarı yoksa yarışmacılar sanatçılarımıza ayıp ediyorlar. Her iki bölümde de ben gerçekten rahatsız oldum. Saygılarımla."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA